Contacteer ons

Heeft u dringend hulp nodig?
Wilt u advies of informatie?
Bel gerust 24/7  0474/588756

Over Gasquet

Over Gasquet

Familiebedrijf Gasquet kan terugblikken op ruim 150 jaar ervaring in de brandkastensector !

In 1855 startte Emile Gasquet, overgrootvader van de huidige zaakvoerster, met het fabriceren van eigen brandkasten. Hij overtuigde een werknemer van de Brusselse fabikant Rocher om bij hem te komen werken en samen verdiepten ze zich in de finesses van het maken en plaatsen van brandkasten. Algauw werd de naam Gasquet een begrip in de slotenmakerij.

De zonen van Emile, Raymond en Michel bouwden de zaak verder uit. Na een paar decennia nam Robert, zoon van Raymond de zaak over. Als vrijgezel liet hij de zaak in 2001 over aan nicht Annick, dochter van zijn broer André Gasquet. Samen met haar echtgenoot runnen ze het familiebedrijf. Brandkasten werden al lange tijd niet meer in Izegem geproduceerd, maar rechtstreeks aangekocht bij fabrikanten aanvankelijk in Duitsland, naderhand in China en Oostbloklanden. Onder Mahieu BVBA specialiseert het familiebedrijf zich verder in sleutels (huis- en autosleutels), sluitplannen, kluizen, raam -en deurbeveiliging, elektronische sloten en toegangscontroles.

 

Over Gasquet

Dankzij die jarenlange ervaring bieden onze vakmensen een oplossing voor alle mogelijke problemen bij het beveiligen van uw bezittingen, zowel privé als zakelijk. Luisterend naar uw wensen zoeken we samen naar de meest geschikte veiligheidsoplossing met beste prijs/kwaliteit.  Ons uitgebreid gamma omvat zowel brand- als veiligheidskluizen, inbouwkluizen, meubelkluizen, vloerkluizen, kassakluizen, afstortkluizen, wapenkasten, sleutelkluizen, hotelkluisjes, laptoplockers en minilockers. Wij kunnen ook aan een gunstige prijs maatwerk voorzien.

We zorgen vrijblijvend voor een offerte die voldoet aan alle geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen. Door ons zeer uitgebreid assortiment in onze ruime toonzaal garanderen wij ook een vlotte en accurate levering rechtstreeks van fabrikant.

Wij kunnen alle bekende merken op de markt aanbieden  (Gunnebo, Fichet, Fichet-Bauche, Lips, Chubb, Martens, Juwel, Nauta, Salvus, Deraat, Format, Melsmetall, Burgwächter, Sistec, Lampertz ... De opgebouwde vakkennis vertaalt zich ook in dienst na verkoop. Wij garanderen een vlotte oplossing bij elk probleem. Wij openen alle kluizen in geval van nood (het verlies van sleutel of het vergeten van uw combinatie..) of monteren andere brandkastsloten (met eventuele toegangscontroles, openingsvertragingen, anti-manpulatie blokkeringen...)

Sinds 2013 zijn we verhuisd naar de Ambachtenstraat 28 in Izegem. Hier hebben we meer ruimte om verder te groeien en zijn we veel makkelijker bereikbaar voor onze klanten en leveranciers

Kluis Brandkasten advies Safe kopen Herstellen kluis Fichet De Raat Salto Sistec Inbraakbeveiliging
Kluizen Safe Tweedehands kluizen Herstellen kluizen Fichet Bauche Burg-W├Ąchter Sentry Salvus Raambeveiliging
Brandkast Safes Tweedehands kluis te koop Kluis verhuizen Lips Decayeux Master Lock Juwel Deurbeveiliging
Brandkasten Kluis kopen Kluis openen Brandveiligheid Chubb Lips Dombrecht Eurosafes Hotelsafes Inbraakwerend
Brandkast advies Brandkast kopen Kluizen openen Inbraakveiligheid Nauta Robbrechts Technomax Toegangscontroles Brandwerend